Agenda


Kerstmiddag 60+: 13 december 2019

Op vrijdag 13 december organiseren wij weer een kerstmiddag voor onze 60+ leden in Café/zaal Bergrust vanaf 14.00 uur. Jullie worden ontvangen met koffie/thee en kerststol. Wij hebben Dhr. Paul Bronzwaer uitgenodigd om ons in het kader van 75 jaar bevrijding te vertellen over de bevrijding van Meerssen, Bunde en Kasen. Wij sluiten de middag af met een lekker 3-gangen diner.


De traditionele opbouw van de mooiste kerststal in de verre omstreken : zaterdag 14 december 2019 om 9.00 uur zal weer onze mooie kerststal opgebouwd worden. Vele handen maken licht werk, dus helpende handen zijn welkom vanaf 9.00 uur bij de Kapel.


Winter/Kerstborrel: zaterdagmiddag 14 december 2019 om 16.00 uur, onze traditionele gezellige winter/kerstborrel met glühwein en warme chocolademelk bij een knisperend vuur. Het koor ‘Ameezing’ zal weer sfeervolle kerstliedjes ten gehore brengen. We nodigen dan ook iedereen uit om deze middag al in de sfeer van Kerst te komen!


Zaterdag 11 januari 2020:een nieuw experiment, een nieuwjaarsbijeenkomst met erwtensoep & ‘zwartbrood’ 

Zaterdag 11 januari zal de kerststal om 9.00 uur weer worden afgebroken. Ook hierbij kunnen we hulp gebruiken! Om 11:30 uur willen we dan samen met de vrijwilligers die meegeholpen hebben het nieuwe jaar inluiden met een gezellige bijeenkomst bij de kapel met erwtensoep en roggebrood! Dit willen we als nieuwe activiteit uitproberen om zo als buurtvereniging goed samen het nieuwe jaar te starten. We hopen op een goede opkomst!